Σελίδες

πως φτιαχνω blog

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Υποδεχθήκαμε το καλοκαίρι με σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο! Σαν παλιό σινεμά!

Χθες το βράδυ παραγματοποιήθηκε η γιορτούλα του σχολείου μας με θέμα τον ελληνικό κινηματογράφο! Κάθε τάξη παρουσίασε όμορφες σκηνές από αξέχαστες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου που έκαναν το κοινό να διασκεδάσει και εμάς όλους να ενθουσιαστούμε από τις υπέροχες θεατρικές ερμηνείες των μαθητών μας! Η παράσταση ξεκίνησε με τα Πρωτάκια μας που παρουσίασαν ένα θεατρικό δρώμενο από την αξέχαστη ταινία "Οι θαλασσιές οι χάντρες". Τα αγόρια μας ήταν ντυμένα με κοστουμάκια και παρίσταναν τους αυστηρούς άντρες, ενώ τα κοριτσάκια μας χόρεψαν το γνωστό τραγουδάκι "crazy girl". Ήταν ντυμένα με όμορφα φορεματάκια, γυαλιά και κρατούσαν κιθάρες! Η κυρία Μαιρούλα κι εγώ ευχαριστηθήκαμε πολύ με την εμφάνισή τους! Στη συνέχεια πήρε τη σκυτάλη η δευτέρα, όπου τα παιδάκια παρουσίασαν ένα απόσπασμα από την υπέροχη ταινία "Κάτι να καίει". 
Τα παιδάκια χόρεψαν το γνωστό τραγουδάκι και το συνόδευσαν με κιθάρες, τύμπανα και σαξόφωνα. Αργότερα η Πέμπτη τάξη παρουσίασε τη γνωστή σκηνή από τους Βροντάκηδες και τους Φουρτουνάκηδες (Η νεράιδα και το παλικάρι), όμολογώ ότι όλα τα παδάκια ήταν απίθανα και έδωσαν ρεσιτάλ ερμηνείας, καθώς απέδωσαν πολύ όμορφα και το θεατρικό κείμενο! Μετά τα παιδάκια της δευτέρας χόρεψαν το "Ο άντρας που θα παντρευτώ" από την ταινία "Γοργόνες και μάγκες", η τσαχπινιά , το νάζι και το κέφι ήταν έκδηλα σε όλη την εμφάνισή τους!!Τα Πρωτάκια μας στη δεύτερη εμφάνισή τους χόρεψαν το "Πετεινάρι" από την αθάνατη ταινία ¨Η Κόμισσα της Κέρκυρας"! Τα κοκοράκια μας ήταν απίθανα!!! Είχαν φτερωτές ουρές, λειριά και μυτούλες! Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε από την καρδιά μας την υπέροχη κυρία Κατερίνα που επιμελήθηκε και μας έδειξε τα κοστουμάκια των παιδιών και να τονίσουμε ότι δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς τη συμβολή της!!
Ακολούθησαν και άλλα θεατρικά όπως "Χτυποκάρδια στο θρανίο" από την Πέμπτη μας, "Η Αλίκη στο ναυτικό" με το "Τράβα μπρος" από τα δύο τμήματα της Τρίτης, η σκηνή στο εστιατόριο από την τανία "Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης" από τις τετάρτες μας, η σκηνή με το υπέροχο χασάπικο του "Ζορμπά" που χόρεψαν οι δύο τάξεις της έκτης και με αυτό αποχαιρέτησαν το σχολείο μας, ενώ πολύ συγκινητικός ήταν και ο αποχαιρετιστήριος λόγος τους. Στο τέλος η Έκτη μοίρασε λουλούδια σε όλους τους δασκάλους!Υπέροχη και πολύ συγκινητική κίνηση! Ευχαριστούμε θερμά και την μοναδική κυρία Γιώτα, τον άνθρωπο για όλες τις δουλειές που είναι πανταχού παρούσα και έτοιμη να βοηθήσει!!Ευχαριστώ προσωπικά και την κυρία Μαιρούλα για την υπέροχη συνεργασία με τα Πρωτάκια μας!




Η κυρία Νικολέτα που εκφώνησε όλο το Πρόγραμμα και παρουσίασε την εκδήλωση!

Οι μάγκες μας!Του άντρα του πολλά βαρύ μη του μιλάτε το πρωί!

Οι μάγκες μας παίζουν με τις κιθαρούλες τους!


Τα crazy κοριτσάκια μας!






"Κάτι να καίει"

Τα κοκόρια και οι κοτούλες μας!

Η νεράιδα και το παλικάρι!

Το όμορφο Κατερινιώ!

Ο αλευρωμένος Σκανταλάκης!!

"Ο άντρας που θα παντρευτώ"!

Τα κοκόρια μας!



Ο κοκορίκος και οι κότες του!

2 σχόλια :

Ιωάννα είπε...

Τελεια ολα!!! Μπραβο σε όλους τους συναδελφους και τα παιδάκια σας!!!!Πρεπει να περάσατε τελεια Ελένη μου!

Ελένη Χρυσανθακοπούλου είπε...

Ευχαριστούμε Ιωάννα μου γλυκιά!!!Ήταν πολύ ωραία, περάσαμε όμορφα, γιατί είναι και όλοι οι συνάδελφοι εξαιρετικοί!!!Καλή επιτυχία και στη δική σας γιορτούλα!!!!

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

χιονανθρωπάκια

χιονανθρωπάκια

Τι εχουμε εδω;

2015-16 25η Μαρτίου 28η Οκτωβρίου α'-στ' τάξη 2014-15 Αγίου Βαλεντίνου Ανθολόγιο Ανθολόγιο Β' τάξη Αποκριάτικες κατασκευές Απόκριες Βιογραφικό βραβειάκι Γιορτή της μητέρας Γλώσσα Α' τάξη Γλώσσα Α΄τάξη Γλώσσα Β τάξη Γλώσσα Β' τάξη γραμματάκια διακόσμηση τάξης Διδακτικά σενάρια Β΄επιπέδου διδακτικό υλικό δράσεις δράσεις Β' δράσεις Β' τάξη Δραστηριότητες καραναβαλιού Εικαστικά Β' τάξη Εικαστικά ΣΤ' τάξη εκπαιδευτικά παιχνίδια εμβολιασμός επέτειοι Ζωγραφική Η δασκάλα γράφει... ημέρα ενδοσχολικής βίας καινοτόμα προγράμματα καλοκαιρινή γιορτή κατασκευές Β' τάξη Μαθηματικά Μαθηματικά Β' τάξη Μελέτη Περιβάλλοντος Μελέτη Περιβάλλοντος Β' τάξη Μουσική Μουσική με εικόνες Παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου παγκόσμιες ημέρες Πανελλήνια ημέρα ενδοσχολικής βίας παραγωγή γραπτού λόγου παραγωγή γραπτού λόγου Β' τάξη Πάσχα πασχαλινές δραστηριότητες περιβαλλοντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Πολυτεχνείο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρωταπριλιά Πρωτομαγιά Σενάρια διδασκαλίας Σχολικός αθλητισμός τέλος σχολικής χρονιάς Τρεις Ιεράρχες Φθινόπωρο 2015 Φιλαναγνωσία Φιλαναγνωσία Β' τάξη Φυσικά Στ' τάξη χειροτεχνίες Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 Comenius

Ετικέτες

όμορφες μουσικές

photos

Visit My Photos - 13 Pics
My Album