Σελίδες

πως φτιαχνω blog

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Όμορφες ομπρέλες με φίλτρα του καφέ!

Παρασκευούλα σήμερα και τις δύο πρώτες ώρες δεν είχαμε μάθημα, γιατί η κυρία χρειάστηκε να καλύψει το ωράριο του ολοήμερου και έτσι δεν κάναμε αρκετά πραγματάκια, γιατί ο χρόνος τρέχει πολύ γρήγορα, θέλουμε να κάνουμε πολλά, αλλά δεν είναι σύμμαχός μας! Παρ' όλα αυτά η μέρα μας ξεκίνησε πολύ όμορφα, ολοκληρώσαμε το 3ο κεφάλαιο στη γλώσσα μας, κάναμε αρκετές κάθετες προσθεσούλες και φτιάξαμε μία κατασκευούλα για να υποδεχθούμε το όμορφο Σαββατοκύριακο, ελπίζω όχι με βροχές! Η κατασκευή μας είναι πολύ απλή και νομίζω ότι έδωσε μεγάλη χαρά γιατί τα πιαδάκια μου, αν και είχε χτυπήσει το κουδούνι στο τέλος της μέρας, όποια δεν είχαν ολοκληρώσει, συνέχιζαν να δημιουργούν μέχρι να βάλουν και την τελευταία πινελιά! Πήραμε φίλτρα καφέ, τα χρωμάτισαν πολύ όμορφα και συρράπτοντας ένα πολύχρωμο καλαμάκι που το περάσαμε μέσα από το φίλτρο φτιάξαμε μία όμορφη διακοσμητική ομπρελίτσα! Όλες οι δημιουργίες τους υπέροχες!!

Στα παιδάκια αρέσουν πολύ και τα ποιήματα του βιβλίου μας! Είναι πραγματικά μοναδικά, έχουν λεξούλες εύκολα αναγνώσιμες και το περιεχόμενό τους είναι πολύ διασκεδαστικό! Στο 3ο κεφάλαιο ασχοληθήκαμε με τα ποιήματα του αστροναύτη και του σαλιγκαριού και του μικρού ποταμιού! Τα απαγγέλουμε δυνατά όλοι μαζί, τα απαγγέλουν και μόνα τους και μία από τις όμορφες συνήθειές τους είναι να τα γράφουν και να τα χρωματίζουν ανάλογα!Σήμερα δύο κοριτσάκια μου, έγραψαν τα ποιηματάκια στο τετράδιό τους και τα στόλισαν με ζωγραφιές! Δεν θα μπορούσα να μην τα φωτογραφίσω για να στολίσουν αυτό εδώ το ηλεκτρονικό ημερολόγιο της τάξης μας!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

χιονανθρωπάκια

χιονανθρωπάκια

Τι εχουμε εδω;

2015-16 25η Μαρτίου 28η Οκτωβρίου α'-στ' τάξη 2014-15 Αγίου Βαλεντίνου Ανθολόγιο Ανθολόγιο Β' τάξη Αποκριάτικες κατασκευές Απόκριες Βιογραφικό βραβειάκι Γιορτή της μητέρας Γλώσσα Α' τάξη Γλώσσα Α΄τάξη Γλώσσα Β τάξη Γλώσσα Β' τάξη γραμματάκια διακόσμηση τάξης Διδακτικά σενάρια Β΄επιπέδου διδακτικό υλικό δράσεις δράσεις Β' δράσεις Β' τάξη Δραστηριότητες καραναβαλιού Εικαστικά Β' τάξη Εικαστικά ΣΤ' τάξη εκπαιδευτικά παιχνίδια εμβολιασμός επέτειοι Ζωγραφική Η δασκάλα γράφει... ημέρα ενδοσχολικής βίας καινοτόμα προγράμματα καλοκαιρινή γιορτή κατασκευές Β' τάξη Μαθηματικά Μαθηματικά Β' τάξη Μελέτη Περιβάλλοντος Μελέτη Περιβάλλοντος Β' τάξη Μουσική Μουσική με εικόνες Παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου παγκόσμιες ημέρες Πανελλήνια ημέρα ενδοσχολικής βίας παραγωγή γραπτού λόγου παραγωγή γραπτού λόγου Β' τάξη Πάσχα πασχαλινές δραστηριότητες περιβαλλοντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Πολυτεχνείο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρωταπριλιά Πρωτομαγιά Σενάρια διδασκαλίας Σχολικός αθλητισμός τέλος σχολικής χρονιάς Τρεις Ιεράρχες Φθινόπωρο 2015 Φιλαναγνωσία Φιλαναγνωσία Β' τάξη Φυσικά Στ' τάξη χειροτεχνίες Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 Comenius

Ετικέτες

όμορφες μουσικές

photos

Visit My Photos - 13 Pics
My Album