Σελίδες

πως φτιαχνω blog

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Σας αποχαιρετάμε!!! Γινόμαστε δευτεράκια!!

Σήμερα ήταν και η τελευταία μας μέρα στο σχολείο με τα μικρά πρωτάκια που σε λίγο θα γίνουν δευτεράκια! Η μέρα ήταν γεμάτη συγκίνηση, λαμπερά προσωπάκια συγκινημένα και πολλά όμορφα λόγια που σε κάνουν και ελπίζεις και παίρνεις δύναμη!!Πήραμε τα ενδεικτικά μας μαζί με ένα cd φωτογραφικό άλμπουμ από όλες τις δραστηριότητές μας στο σχολείο και το βιβλίο με τις αναμνήσεις μας, όπου το κάθε παιδακι είχε γράψει ό,τι επιθυμούσε από την τάξη! Θα το έχουν ως ενθύμιο από όλες τις δραστηριότητές τους την πρώτη σχολική τους χρονιά και θα θυμούνται τους συμμαθητές τους και όλα αυτά που περάσαμε μαζί, την αγάπη που πήραμε και δώσαμε, τα πράγματα που μάθαμε! Εγώ συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν μανούλες μου έλεγαν "Σας ευχαριστούμε πολύ", αλλά και όταν πήρα ένα πολύ τρυφερό συγκινητικό γραμματάκι, όπου με τόσο όμορφα λόγια εκφράζουν την αγάπη τους, πόση συγκίνηση και αγάπη μου δώσατε με αυτό το γραμματάκι!Και νιώθω πόσο ειλικρινά τα πιστεύετε όλα αυτά!! 
Από σήμερα λοιπόν, το blog αυτό που δημιουργήθηκε για να μοιραζόμαστε όλοι τις εικόνες από τις δραστηριότητες των παιδιών, αλλά και ως υποβοηθητικό υλικό για όλους τους σημαντικούς δασκάλους της Πρώτης σταματά τη λειτουργία του, αλλά θα υπάρχει στο διαδίκτυο για όποιον επιθυμεί να το επισκεφτεί και να το συμβουλευτεί, μια και τα παιδάκια μου θα βρίσκονται πλέον σε κάποια παραλία! Ελπίζω όποιος έτυχε να το επισκεφτεί να βοηθήθηκε και να πήρε ιδέες, εξάλλου αυτός ήταν και ο σκόπος μου, να διαδωθεί παντού ότι ένα σχολείο επαρχίας με μεικτό μαθητικό δυναμικό μπορεί να κάνει θαύματα και μπορεί να εμπνεύσει δραστηριότητες. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους γονείς που με εμπιστεύτηκαν, τους συνοδοιπόρους δασκάλους των ειδικοτήτων που λειτούργησαν υποστηρικτικά και ενδυναμωτικά για την τάξη μας, δίνοντας ο καθένας τους το δικό του στίγμα! Παιδάκια μου γλυκά, σας αγάπω πολύ!!!!!Εύχομαι να τα ξαναπούμε και γιατί όχι; Να γίνουμε ψηφιακά δευτεράκια!!!!!








Το βραβείο της καλύτερης δασκάλας Αγγλικών απονέμεται στην κυρία Γιώτα!!!!!



Το συγκινητικό γραμματάκι που αποτυπώνει όλη την αγάπη από τα διδυμάκια μου!

Τα παιδάκια με τα βιβλία των αναμνήσεων!


Δεν υπάρχουν σχόλια :

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

χιονανθρωπάκια

χιονανθρωπάκια

Τι εχουμε εδω;

2015-16 25η Μαρτίου 28η Οκτωβρίου α'-στ' τάξη 2014-15 Αγίου Βαλεντίνου Ανθολόγιο Ανθολόγιο Β' τάξη Αποκριάτικες κατασκευές Απόκριες Βιογραφικό βραβειάκι Γιορτή της μητέρας Γλώσσα Α' τάξη Γλώσσα Α΄τάξη Γλώσσα Β τάξη Γλώσσα Β' τάξη γραμματάκια διακόσμηση τάξης Διδακτικά σενάρια Β΄επιπέδου διδακτικό υλικό δράσεις δράσεις Β' δράσεις Β' τάξη Δραστηριότητες καραναβαλιού Εικαστικά Β' τάξη Εικαστικά ΣΤ' τάξη εκπαιδευτικά παιχνίδια εμβολιασμός επέτειοι Ζωγραφική Η δασκάλα γράφει... ημέρα ενδοσχολικής βίας καινοτόμα προγράμματα καλοκαιρινή γιορτή κατασκευές Β' τάξη Μαθηματικά Μαθηματικά Β' τάξη Μελέτη Περιβάλλοντος Μελέτη Περιβάλλοντος Β' τάξη Μουσική Μουσική με εικόνες Παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου παγκόσμιες ημέρες Πανελλήνια ημέρα ενδοσχολικής βίας παραγωγή γραπτού λόγου παραγωγή γραπτού λόγου Β' τάξη Πάσχα πασχαλινές δραστηριότητες περιβαλλοντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Πολυτεχνείο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρωταπριλιά Πρωτομαγιά Σενάρια διδασκαλίας Σχολικός αθλητισμός τέλος σχολικής χρονιάς Τρεις Ιεράρχες Φθινόπωρο 2015 Φιλαναγνωσία Φιλαναγνωσία Β' τάξη Φυσικά Στ' τάξη χειροτεχνίες Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 Comenius

Ετικέτες

όμορφες μουσικές

photos

Visit My Photos - 13 Pics
My Album