Σελίδες

πως φτιαχνω blog

Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Βραβειάκι από "Το Καινό"!!Ευχαριστούμε Σία!!

Γιούπι!!!!!!!!Λάβαμε ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό blogoβραβειάκι από το blog της Σίας που μπορείτε να δείτε εδώ!  Έχει τίτλο" το Καινό" και παρουσιάζει κάθε τι νέο που συμβαίνει στην πόλη μας, την Αμαλιάδα, με πολύ μεράκι και πολλή αγάπη. Χαιρόμαστε πάρα πολύ και ειλικρινά σε ευχαριστούμε από την καρδιά μας που μας προτίμησες και απένειμες αυτό το βραβειάκι, που τόση μεγάλη σημασία έχει για εμάς, για τους μαθητές μου, αλλά και για όλα τα παιδάκια του 4ου Δημοτικού Σχολείου που ακόμα και μετά από πολλά χρόνια δεν έχουν σχολείο κανονικό και κάνουν μάθημα σε προκάτ. 
Το αφιερώνουμε με πολλή αγάπη και εκτίμηση σε εσένα ,γλυκιά μου Σία ,αρχικά, γιατί νιώθουμε πως οφείλουμε να επιστρέψουμε την τιμή που μας έκανες και συνέχεια έχουν τα παρακάτω:

1) Τάξη αστεράτη
2) Παιχνιδοκαμώματα στου νηπιαγωγείου τα δρώμενα
3) Ψάξε τριγύρω να βρεις ένα μέρος να φυτέψεις μερικούς σπόρους
4) Χαρούμενες φατσούλες στο νηπιαγωγείο
5) Ταξιδεύοντας στον κόσμο των νηπίων
 που καθημερινά ομορφαίνουν με το δικό της τρόπο η κάθε μία το διαδικτυακό μου κόσμο!! Κορίτσια, πολύ θα ήθελα να ήμουν στην τάξη σας!!!!! Είστε καταπληκτικές!!Συνεχίστε να διδάσκετε με τόση φαντασία!!



4 σχόλια :

Σταυρουλα είπε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το βραβείο!!Θαυμάζω τη δουλειά σας, την όρεξη και τις ιδέες που έχετε!! Μακάρι όλες οι δασκάλες να ήταν όπως εσείς :)

Κατερίνα Παπαευθυμίου είπε...

γλυκιά και ευγενική μου Ελένη ευχαριστώ πολύ για το βραβειάκι ....... με συγκινείς!!!!
καλή συνέχεια στην υπέροχη δουλειά σου, το μεράκι και την αγάπη που σε διακρίνει !!!

Μιχαλάρου Κυριακή είπε...

ΕΛΕΝΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!!!!!!ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΑΚΙ ΣΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

sia xalikia είπε...

σ ευχαριστω πολυ Ελένη μου για την αφιέρωση!!!
Σε παρακολουθώ από τότε του είχες το πέμπτη και σοφότεροι...Μου είχε κάνει φοβερή εντύπωση, το κέφι σου και η διάθεσή σου να συμμετέχουν τα παιδιά στη μάθηση με κάθε τρόπο. Σκοπός μου είναι πάντα να αναδεικνύω τα όμορφα πράγματα που πέφτουν στην αντίληψή μου κι το μπλογκ σας είναι ένα από αυτα!!! :-)

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Το μήνυμά μας-Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

χιονανθρωπάκια

χιονανθρωπάκια

Τι εχουμε εδω;

2015-16 25η Μαρτίου 28η Οκτωβρίου α'-στ' τάξη 2014-15 Αγίου Βαλεντίνου Ανθολόγιο Ανθολόγιο Β' τάξη Αποκριάτικες κατασκευές Απόκριες Βιογραφικό βραβειάκι Γιορτή της μητέρας Γλώσσα Α' τάξη Γλώσσα Α΄τάξη Γλώσσα Β τάξη Γλώσσα Β' τάξη γραμματάκια διακόσμηση τάξης Διδακτικά σενάρια Β΄επιπέδου διδακτικό υλικό δράσεις δράσεις Β' δράσεις Β' τάξη Δραστηριότητες καραναβαλιού Εικαστικά Β' τάξη Εικαστικά ΣΤ' τάξη εκπαιδευτικά παιχνίδια εμβολιασμός επέτειοι Ζωγραφική Η δασκάλα γράφει... ημέρα ενδοσχολικής βίας καινοτόμα προγράμματα καλοκαιρινή γιορτή κατασκευές Β' τάξη Μαθηματικά Μαθηματικά Β' τάξη Μελέτη Περιβάλλοντος Μελέτη Περιβάλλοντος Β' τάξη Μουσική Μουσική με εικόνες Παγκόσμια μέρα παιδικού βιβλίου παγκόσμιες ημέρες Πανελλήνια ημέρα ενδοσχολικής βίας παραγωγή γραπτού λόγου παραγωγή γραπτού λόγου Β' τάξη Πάσχα πασχαλινές δραστηριότητες περιβαλλοντικό πρόγραμμα ανακύκλωσης Πολυτεχνείο Πρόγραμμα Αγωγής Υγείας Πρωταπριλιά Πρωτομαγιά Σενάρια διδασκαλίας Σχολικός αθλητισμός τέλος σχολικής χρονιάς Τρεις Ιεράρχες Φθινόπωρο 2015 Φιλαναγνωσία Φιλαναγνωσία Β' τάξη Φυσικά Στ' τάξη χειροτεχνίες Χριστούγεννα Χριστουγεννιάτικες κατασκευές Χριστουγεννιάτικη γιορτή 2016 Comenius

Ετικέτες

όμορφες μουσικές

photos

Visit My Photos - 13 Pics
My Album